Коледен еко базар в City Center Sofia

От днес, 12 декември, до неделя в City Center Sofia се провежда специален 3-дневен коледен базар под името "Моята Еко Коледа". Както вече сами се досещате, базарът е посветен на екологично приготвени продукти, като в него ще се включат повече от 100 участника от цялата страна.

Базарът ще е разделен на 5 зони, като най-голямата е зоната за екологично произведена храна, където участие ще вземат 30 различни производителя на зеленчуци и плодове, домашни сладка, разнообразни млечни продукти, мед, лютеници, сокове, билки, подправки и много други.

Друга зона е кулинарната работилница, където на 7 щанда ще бъдат представяни рецепти за сладки и солени лакомства, както и рецепти от веганската кухня. 7 издателства ще се включат представяйки книги за кулинарията, родителството и здравословния начин на живот.

В арт зоната ще се представят над 50 български автори, които ще представят ръчно изработени еко подаръци и декорация, създадени от естествени и рециклирани материали.

Базарът ще бъде съпроводен и от различни работилници в които малки и големи ще могат да изработят сами сладкиши, сурвачки, бижута и много други.

Етикети: 

Твоето мнение