Mall of Sofia празнува: 7 години цвят в града

Mall of Sofia се готви да отбележи 7-я си рожден ден излизайки от границите на мола и разпростирайки се из целия град.

На 14 юни няколко специални места в София ще бъдат превърнати в цветни петна, които ще носят със себе си настроение и забавление на всички, които случайно или нарочно се озоват там:

В зеления кът, разположен на Орлов мост край езерото Ариана, графити артисти ще рисуват „по поръчка“ картини със спрейове. Картините си остават за този, който си ги е поръчал - може да украсите офиса или дома си с тях за повече цветно насторение.

Втория кът е с код „жълто“ и ще бъде на площад Гарибалди. По най-забързаната софийска улица „Граф Игнатиев“ жонгльори и мимове ще донесат празнична атмосфера в последния за седмицата делник.

Пешеходната зона до метростанция Сердика, срещу пл. Св. Неделя, ще бъде под знака на синия цвят и музиката - там за нашето настроение ще се грижат от специалната музикална сцена с изпълненията на „Street квартет“.

Последният, червен кът, ще бъде при самия рожденик - на партера в Mall of Sofia, където красиви млади дами ще представят акробатично-танцова програма на пук на гравитацията. А цветни момичета ще раздават шантави очила за празнично настроение.

В съботния ден (15 юни) цветните петна от града ще се съберат пред Mall of Sofia за да формират логото на търговския център и да дадат повод за още забавления. Рожденика обещава купища приятни изненади, като предварително издава само една от тях - истински дъжд от цветни балони като комплимент за всички, които са дошли на празника.

Етикети: 
Мол: 

Твоето мнение