София Ринг Мол със специални атракции за Свети Валентин

 

Много нови изненади, събития и забавления ще подари София Ринг Мол на посетителите си в месеца на любовта и виното – февруари. В дните около наближаващия Свети Валентин – от 12 до 15 февруари, търговският център е подготвил за гостите си различни атракции като колело за влюбени, шоколадов бар и томбола с романтични награди. В играта „Твоят романтичен ден“ всеки, който направи покупка в София Ринг Мол, независимо от стойността й, има възможност да изпробва късмета си и да получи награда. Томболата започна на 5-и и ще продължи до 15-и февруари.

За любителите на виното пък от 12 до 22 февруари в мола ще се състоят специални дегустации на селектирани вина със съдействието на „Домейн Бойар“, „Едоардо Миролио“, „Four Friends“ и „Белведере“. Щандовете на винопроизводителите ще бъдат разположени на ниво 1 до магазин Terranova и до сцената пред notosgalleries, между Calzedonia и OVS, a на ниво 2 до кафе-бар Memento и до ресторант Victoria.

За да бъде настроението още по-приповдигнато и атмосферата специална, София Ринг Мол подготвя и представления на известни мюзикъли на голяма сцена в самия търговски център. Гостите на мола ще могат да се насладят напълно безплатно на професионалното изпълнение на шестима актьори от трупата на Националния музикален театър - Александър Мутафчийски, Весела Делчева, Атанас Сребрев, Милена Гюрова, Богомил Спиров и Марина Драгомирецкая. Репертоарът им включва едни от най-харесваните хитове от световноизвестни мюзикъли като „Уестсайдска история“, „Коса“, „Хелоу, Доли“, „Мери Попинз“, „Чикаго“, „Кабаре“, „Красавицата и звярът“, „Мис Сайгон“ и др. Представленията започват на 12 февруари от 17:00 часа на ниво 1, на сцената на FUNTASY Ring Park, и ще продължат в същия час в дните от 13-и до 15-и, от 19-и до 22-ри и от 26-и до 28-ми февруари на голямата сцена до магазина на notosgalleries в София Ринг Мол. През почивните дни представленията ще са по 2 пъти на ден, от 14:00 и от 17:00 часа.

През втория месец на тази година интересни събития ще очакват и най-малките посетители на търговския център – куклен театър, танци, рисунки върху лица, работилници за изработване на картички, валентинки и венециански маски са само малка част от изненадите за децата в София Ринг Мол.
Програмата на събитията и активностите през февруари може да бъде проследена на Facebook страницата на мола или на сайта sofiaring.bg.

Етикети: 

Твоето мнение