The Mall става на 5 и черпи наред

На 17 април The Mall ще отбележи 5-я си рожден ден, при това по подобаващ начин - целия ден ще е пълен със забавления, изненади и разбира се - намаления.

По-голямата част от магазините в търговския център ще се включат в празника, като предложат примамливи намаления на продукти не само от предишни, но и от актуални колекции. В Benetton например, определени артикули от колекция пролет/лято 2015 ще бъдат с намаление от 30%, докато миналите колекции ще са с отстъпка от суперпримамливите 70%. В Sephora всичко ще бъде с намалени цени, а отстъпката ще е до 20%; В Комсед ще има 10% отстъпка на всички продукти, които не са в друга промоция; в Lee Cooper и Kenvelo всичко ще е на половин цена; в Timeout и Guess отстъпката също ще достига 50%; оптиките Grand Optics и Opticlassa ще са с отстъпки съответно до 60% и до 50%; до 50% по-евтино ще ви излезнат и бижутата на Swarovski... Или за да не изброяваме всичко можем да кажем накратко, че намаленията ще са като за истински Black Friday!

И това не е всичко - The Mall прави жест към всички, които също са рожденици на 17 април и са се отбили в мола - те ще могат да участват в специална томбола с награди 5 ваучера за пазаруване на стойност 100 лв всеки.

Малчуганите с усет към модата ще имат възможността да участват в специална фотосесия на Harper’s Bazaar, като в списанието ще бъдат публикувани най-чаровните участници.

От търговският център обещават целия ден да е изпълнен с празнично настроение и на нас ни остава само да се потопим в него!

Етикети: 
Мол: 

Твоето мнение