В очакване на Баба Марта: базари, работилнички, вдъхновения

Пролетта наближава с пълна скорост, а месец март е вече почти на прага. Любимият празник на деца и възрастни 1 март ще можете да отпразнувате подобаващо и в моловете, включвайки се в различните работилнички за мартеници и посещавайки разнообразните базари, посветени на тази така обичана българска традиция.

Ако посетите Мега Мол Люлин на 27.02, 28.02 или 01.03 между 11.00 и 19.00 часа, снимате се с Мега Пижо и Мега Пенда и споделите снимката си във Facebook страницата на мола, можете да спечели ваучер за пазаруване на стойност 250 лв.

В случай, че предпочитате сами да изработите мартеничките, които ще подарите на близките си, Мега Мол Люлин ви предлага да се включите в специалното творческо ателие, което ще се проведе на 28.02 (събота) от 11.00 до 18.00 часа и на 01.03 (неделя) от 11.00 до 14.00 часа. Ще имате възможност да направите свои уникални мартенички с помощта на специалните Мега баби и да участвате в томбола за спечелване на ваучер за пазаруване на стойност 150 лв.

Paradise Center също са помислили за малките любители на мартеничките - от 23 до 27 февруари от 18.15 часа във Funtopiа на третия етаж всички желаещи, ще могат да изработят своите мартенички като съчетаят творческия процес с малко адреналин, катерейки се по учебните стени в почивките. Единственото условие е да си резервирате място в групите предварително.

Mall Galleria Бургас и Mall Varna предлагат огромно разнообразие от ръчно изработени мартеници, които можете да разгледате и закупите на току-що откритите базари на мартеници.

Етикети: 

Твоето мнение