Два уикенда посветени на здравословния начин на живот в Сердика Център

Сердика Център ни поднася два уикенда с пъстра програма посветена на здравето и пълноценния начин на живот. В почивните 20-21 юни и 27-28 юни всеки, който иска да разбере повече как може да подобри качеството на живота и здравето си може да се отбие в мола и да се присъедини към една от инициативите там.

През първия уикенд ще има Bodywork терапия с Мокша от Мандала център за цялостна трансформация. Той ще ни демонстрира и научи как да прилагаме различни мануални терапии за възстановяване баланса на тялото, ума и душата; в 17:00 часа звездите на MASTERCHEF България – Симеон и Елена, ще представят любимите си здравословни ястия в ексклузивно кулинарно шоу. В неделята ни очаква Master Class с IFBB бикини шампионката Биляна Йотовска, която ще покаже как да комбинираме здравословната храна със специални упражнения за топ резултати.

Вторият уикенд на Health & Lifestyle Days ще можем да чуем 2 лекции на Мадлен Алгафари - за езикът на тялото и за любовните взаимоотношения. На 27 юни Ива Благоева ще води Yoga workshop, а след това започва специална медитация с Гонг и тибетски купи.

И през двата уикенда са предвидени семейни йога сесии започващи в 12:00 часа и включваши интерактивни пози и игри, предназначени специално за деца.

Снимки: Serdika Center.

 

Твоето мнение