Нежно почистване на кожата с Биодерма

Имате ли проблеми с кожата? Усещате ли неприятно опъване, дискомфорт, сърбеж? Ако отговорът на тези въпроси е да, най-вероятно имате чувствителна кожа, която реагира остро на дразнителите на околната среда.

Много млади жени не са запознати с типовете кожа и не знаят точно какъв е техният. А дори да определят кожата си като нормална, на моменти тя също страда от дехидрататция. Например след почистване или при смяната на сезоните, това причинява дискомфорт и неприятно усещане, което обаче лесно може да бъде преодоляно само с един измивен продукт, който ще хидратира, почисти и възстанови кожата.

Hydrabio Mousse е първата измивна почистваща пяна с хидратиращо действие и кремообразна текстура като сметана, която ще се погрижи всичко това да стане реалност. Лекият измивен мус е подходящ за нормална, смесена или леко дехидратирана кожа, притежава хидратиращо действие и стимулира и възстановява естествената циркулация на водата в кожата. Почиства и отстранява грима, като създава усещане за свежест след изплакване с вода. Неутрализира твърдата вода, а кремообразната текстура - като сметана я прави подходящ за жени и мъже на всяка възраст. Мъжете могат да ползват Hydrabio Mousse и като пяна за бръснене. Резултатът е почистена, освежена и хидратирана кожа.

Етикети: 

Твоето мнение