A 1 юни е денят на детето ...


(снимка: timeanddate.com)

... и заслужава да бъде отбелязан подобаващо, от малки и големи!

Моловете, разбира се, ще ни предложат куп варианти за забавления, игри, концерти и промоции. Ето какво ни направи впечатление от предложенията им за веселия празник.

За втора поредна година в Serdika Center ще се настанят любимите на всички деца LEGO модели (31 май - 8 юни), които ще пресъздадат оживен град, интересни фигури от Star Wars и истински LEGO роботи.

В самия ден на детето, току що открития за сезона Beach Bar ще предложи и други интересни забавления - рисунки върху пясък, състезания и много забавни игри с томболи чак до залез слънце.

City Center Sofia ще посрещне децата с екстремно шоу с велосипеди, подготвено от майсторите от Level 7, които ще включат в своите номера и огромна надуваема възглавница BigAirBag, служеща им за меко приземяване. Любопитните зрители ще могат да опитат сами някой скок, след задължителния инструктаж. Събитието ще бъде придружено с велосипедни състезания с голяма награда велосипед.

1 юни ще е последния ден на провеждащото се в CCS Еxpo4Kids, събиращо на едно място множество интересни събития за деца и техните родители. Можете да видите програмата му тук.

Интересна програма са подготвили и от Bulgaria Mall, където през целия ден ще има различни забавления - театрални постановки от група „Деница“ и театър „ТриЛика“ – гр. Москва, проектът на Гери Турийска "Пощенска кутия за приказки", суинг танци за деца с талантливите Sentimental Swingers. Между отделните части ще има забавни игри и изненади с награди за деца и родители.

В The Mall празникът ще мине под знака на приближаващото световно първенство по футбол и активния начин на живот, като се предвиждат много спорт, танци и други активни занимания. Освен тях ще има и по-кротки инициативи - HP ще показва на децата как да правят оригами, Pulsar ще предостави игрални конзоли, а "Цветна хармония" ще им покаже как да садят и да се грижат за цветя.

Варненските молове ще посрещнат децата със специална програма - в Мол Варна денят ще започне с балетно шоу, по-късно през деня ще има детско кулинарно шоу, а следобяда - ревю на новите колекции детски дрехи на марките, представени в търговския център (цялата програма - тук). Playground също предлага специални намаления за деня на детето. В Grand Mall Varna ще има целодневни циркови атракции, концерти и игри с изненади.

Странд Бургас очаква малките си посетители с безплатен достъп до всички забавления за деца на празника им. През деня ще има и много забавления и ревю на детски облекла. Детско ревю ще има и в Burgas Plaza, както и фокуси с Боби Шоу и образователен концерт.

Мол Велико Търново ще очаква децата с турнир по футбол всички участници в който ще получат подаръци лично от Трифон Иванов и Илиян Киряков. Освен футболния турнир за малчуганите ще има и арт работилница и забавления със салса и зумба.

Малчуганите в Русе могат да се включат в детската олимпиада, организирана от Mall Rousse, където ще могат да се включат в множество интересни състезания и творчески задачи с награди. В същото време Младежки Дом Русе ще проведе първият шахматен турнир на територията на търговския център.

И двата мола в Стара Загора ще имат с какво да зарадват децата за 1 юни: в Galleriа ще има специален флашмоб "Усмихни се" и много промоции и намаления, а в Park Mall ще има игри, състезания и томбола с различни награди.

Етикети: 

Твоето мнение