Пролетни забавления в The Mall

Лятото наближава стремително и за да ни стоят добре красивите дрешки от мола, трябва да сме във форма. По този повод The Mall и H&M те канят да се присъединиш към една различна уикенд тренировка със специалната подкрепа на Men’s Health в компанията на звезди от корицата на списанието като DJ Мартен, Славена Вътова, Михаела Филева, Сантра, както и инструкторите Мартин Гаджев, Теодора Йовкова и Росен Димитров, които ще ти покажат най-добрите упражнения за поддържане на перфектна форма. С тях можеш да спечелиш ваучери за пазаруване в H&M Sport, годишни абонаменти на Men’s Health и много други атрактивни награди. Спортният уикенд в The Mall ще се състои на 5 април (събота) от 14 до 17 часа и на 6 април (неделя) от 13 до 16 часа.

Красотата обаче не е само в стегнатите форми, а и в умелото използване на грима за прикриване на недостатъците и подчертаване на преимуществата. Този път специалистите в козметиката Sephora са помислили за нас - всеки ден в магазина им в The Mall от 14:00 до 18:00 ч можеш да посетиш безплатни грим демонстрации на марките Benefit и Make Up For Ever.

Benefit Cosmetics се отличават с емблематичния си кукленски, бонбонен дизайн на опаковките и високото качество на продуктите. Марката има над 2600 представителни магазина по цял свят, както и щандове в повече от 30 страни.

Мake Up For Ever е френска професионална марка за грим с над 25 годишна история. Брандът предлага изключително богата гама от продукти и е известен с иновативните и редки цветове, които нямат аналог при нито една друга козметична марка. Make up For Ever са създадени да отговорят на нуждите на професионалните гримьори, но същевременно са достъпни и за любители.

 

 

Етикети: 
Мол: 

Твоето мнение