Състезание с радиоуправляеми коли в мола

Не е нужно да си професионален автомобилен състезател, за да се заредиш с адреналина от високите скорости, а, както се убедихме лично, може да направиш това дори под покрива на мола или по-точно в The Mall, където момчетата от rcparts.eu организират турнир с радиоуправляеми автомобили.

Цяла седмица в търговския център има изградена писта и множество модели на най-различни категории автомобили - от всъдеходи до най-подходящите за тази писта спортни модели. Пистата няма да служи само за демонстрация, а през предстоящия уикенд на нея ще се проведе и турнир в който, както се очаква, за най-добрите ще има и апетитни награди - RC количка, мултимедиен 10‘‘ Samsung TAB 3 и Samsung Air Track - компактна система за домашно озвучаване с виртуален съраунд.

Турнирът ще протече на два етапа - на 1 от 13:00 часа и на 2 ноември от 12:00 са квалификациите, които ще определят най-добрите състезатели за финала. Той ще е в неделя, 3 ноември от 17:00 часа и обещава да е наистина зрелищен. Ако искаш да участваш в надпреварата, всичко което трябва да направиш е да се запишеш за участие на място, предоставяйки касова бележка от мола за покупка на стойност поне 10 лв.

Билети за зрителите няма, а интересът явно ще е голям, затова се класирай около пистата рано, за да наблюдаваш състезанието отблизо.

За повече информация - виж тук.

Етикети: 
Мол: 

Твоето мнение