Сердика Център със специална лятна програма

 

Сердика Център се грижат за нашето лятно настроение дори, ако не сме на морския бряг, а в горещата прегръдка на града. През целия юли и август ни очакват интересни събития, подготвени от екипа на мола. Нашето внимание привлякоха вечерите по ноти с участието на Мария Силвестър и пианистката Мария Каракушева.

Удивителната Мария Силвестър среща виртуозната Мaрия Каракушева в един нов арт проект, базиран на световната филмова музика. На 18 юли /събота/ от 18:30 часа на ниво -1, ще посрещнем техните „Музикални меморфози“. Една вечер с филми, истории и трансформации от две жени на ръба на… рояла. Един общ филм с красив саундтрак и отворен финал за размисъл, призоваващ към истинската житейска форма. Изключителната класическа пианистка Мария Каракушева, позната от проектите Classic In The House, Classic In The Jazz и Grace On Air, ще съпроводи Мария Силвестър през нейните пълнометражни филми, в които всички ние имаме роля, защото са по действителни случаи.

Приликата с действителни лица и събития няма да е случайна, а направо ще е „като две капки вода“ и на 25 юли /събота/ от 18:00 часа, когато световните величия Мадона, Адел, Енрике Иглесиас, Джеси Джей ще изпълнят най-големите си хитове ексклузивно на шопинг сцената. Един концерт със специалното участие на Ненчо Балабанов, Маца, Фицата, Жана Бергендорф и Димитър Рачков.

Очааквайте допълнителна информация за програмата на събитията през месец август. Входът за всички тях е безплатен. Ще се видим там!
 

Етикети: 

Твоето мнение