Mango се завърна в България!

На 03-ти октомври испанската модна марка Mango се завърна в България с магазин в столичния The Mall. Многобройните фенове на бранда ще могат да намерят в него и четирите основни линии - MANGO, H.E. BY MANGO, MANGO KIDS и SPORT&INTIMATES, разположени на площ от 1120 кв. м.

От марката обещават доста по-голяма мащабност и изобилие, от това, което си спомняме. Новият магазин в The Mall e част от международната концепция "мегамагазин", която Mango развива от 2013  насам и включва продажбата на повече  от една линии под един покрив.

Mango е вторият по големина износител на дамска мода в Испания. Концепцията на марката се базира върху съчетанието между качествен продукт в крак с най-новите модни тенденции и достъпни цени. Имиджът на фирмата се подсилва с търговските пространства, които въплъщават динамичния и характер в съответствие с типа клиенти и представлява визитната картичка на марката. А ние отдавна чакахме да посрещнем отново една от любимите ни модни марки на българска земя.

Само през уикенда на откриването (04-05 октомври) ще можете да закупите всички артикули в магазина с намаление от 30%. Побързайте, защото опашките пред касите са внушителни. И за финал, подбрахме за вас няколко артикула, които са изключително хитови и същевременно удобни за съчетаване с почти всички в гардероба за есенно-зимния сезон - метално колие тип яка, черни боти на удобен ток и неостаряващото авиаторско яке. Приятно пазаруване!

Етикети: 
Мол: 

Твоето мнение