Sofia Ring Mall ще отвори врати с 4-дневни празненства

Остават само няколко дни до официалното откриване на Sofia Ring Mall, а събитието ще бъде съпътствано с разнообразна 4-дневна програма.

Веселбите ще са из целия търговски център, като ще има две сцени - музикална и детска. В деня на самото откриване - 6 ноември - присъстващите ще могат да се насладят на изпълненията на ансамбъл "Българе"; на музикалната ще можем да видим изпълненията на звездите от X Factor Жана Бергендорф и Рафи, а в неделя, 9 ноември на нея ще излезнат D2. На детската сцена ще има различни работилници за най-малките и весели рисунки върху лице.

Изненадите ще са на цялата площ на Sofia Ring Mall, като ще има томболи с награди до 5000 лв, автентични гайдарски изпълнения, рисунки върху коприна и много други. Много от наемателите на търговски площи са обявили специални промоции за откриването: в iStyle ще има 15% отстъпка на Mac продукти, а в оптики Grand ще има до 60% отстъпка на слънчеви очила.

Вижте цялата програма за откриването на сайта на мола.

200 нови магазина

Както вече ви показахме в живото отразяване на пресконференцията и обиколката на мола, в Sofia Ring Mall ни очакват над 200 различни магазина, като в деня на откриването ще са отворени 70% от тях, а до коледа отворените магазини ще достигнат 82% от капацитета. Търговската площ възлиза на 70 000 кв. м, а молът може да се похвали и с наблягането на зелените площи - те ще са над 28 000 кв. м, като това му дава пълното основание да се нарече "Зелен мол".

Специален акцент бе поставен на откриването на най-големия универсален магазин в България Notos Galleries - търговска верига, добре известна в Гърция и с премиера у нас, тя ще се простира на 3 нива в новия търговски център и ще докара за първи път у нас марки, като Lauren by Ralph Lauren, Jennifer Lopez, Matou France, Alouette, Chip&Chip.

Други основни наематели на новия търговски комплекс са веригите Пикадили, Техномаркет, Mr. Bricolage, Mango, H&M, New Yorker, LC Waikiki, Intersport, Cine‘ Grand и Sofia Karting Ring.

Забавления на първа линия

Както и работещия вече Paradise Center, Sofia Ring Mall ще акцентира специално на забавленията. Врати още на 6-ти отватя най-голямата закрита картинг писта у нас с дължина 620 м, 29 нормални карта, 10 детски карта, както и специален карт за двама. Другата голяма площ за забавления - FUNTASY Ring Park - ще се разположи на 6000 кв. м. площ и ще предостави множество забавлениа: ледена пързалка, въртележка, арена за каране на колелета, различни надуваеми атракциони и трамплини, сцена за представления и парти зони за тържества и рождени дни.

Отдалечен, но достъпен

Sofia Ring Mall е първият комплекс от такъв мащаб, който е разположен в перифирята на столицата. За да бъде достъпен за всички обаче ще се открие безплатен маршрутен автобус, който ще се движи през 13-14 минути и ще тръгва от метростанция Г. М. Димитров. Освен него, до мола достигат и поне 4 автобусни линии и разбира се с кола до безплатния паркинг с 3500 места.

снимки: Sofia Ring Mall; All the Mall

Етикети: 

Твоето мнение