Внимание: летни намаления 2015 на хоризонта!

Точно когато наближи времето за масово преселение към морския бряг, магазините в моловете правят лятото ни още по-приятно с горещи сезонни намаления - така че коригирайте маршрута и преди да напуснете големия град, направете една щадяща портфейла обиколка по магазините. Ето и няколко предложения, които приковаха вниманието ни:

Esprit. Намаления на лятната колекция за 2015 до 40% - време е за пазар.

dm. В магазини dm ни правят приятна и навременна услуга с 20% отстъпка от цената на слънцезащитни продукти.

Desigual - една от най-цветните и подходящи за лятото марки прави нещата неустоими с до 50% намаление на различни продукти.

Gas също се включват с лятната фиеста - намаленията там са до 30% за колекция пролет/лято 2015. Също толкова са намаленията на всички летни колекции в магазини Scandal & Fusion.

Не забравяй и обувките, където също има примамливи предложения - например в Tendenz отстъпките за колекция пролет/лято 2015 стигат 50%.

Joy Optics и Grand Optics ни напомнят да не забравяме грижата за очите - слънчевите очила в оптиките вече са намалени от 30 до 60%.

Оставайки на тема аксесоари, Parfois ни предлага да се възползваме от намаления до 50% на техните предложения.

Alfex. Няма по-подходящ момент от лятото да загубите представа за времето, но все пак вижте и часовниците на Alfex в Timeland и 22% намаление.

Отпуската е приятна, но изгодното пазаруване може да я напави още по-приятна! :)

Етикети: 

Твоето мнение