Летен фаворит: олио за тяло с блестящи частици

Всички обичаме бронзовия загар и проблясващата на слънчевите лъчи кожа. И нашият верен помощник в мисията за разкошна кожа през лятото е олиото с блестящи частици. Освен че изглежда като лукс в бутилка, то овлажнява кожата, омекотява я и я покрива с фин воал от златист прах, който е буквално като течен фотошоп. Как да не обичаме този продукт!

Нашите топ 5 марки олио за тяло с блестящи частици този сезон са:

1. Estee Lauder Bronze Goddess - невероятно ухание на море, което само с едно пръсване ви обгръща, където и да се намирате (дори това са е бюрото в силно климатизирания офис). Златистите частици са изключително фини, покриват изцяло кожата и не остават по дрехите. Внимание възможно е силно пристрастяване! Ако искате да удължите морското настроение съчетайте олиото с едноименния парфюм от същата линия на марката. Всяка година той има ново издание в различна красива бутилка, а самият аромат е със съвсем леки вариации.

2. Nuxe Huile Prodigieuse Or - безспорният бестселър на марката, мултифункционалното олио може да се използва както за тяло, така и за лице и коса. Само внимавайте с количеството, за да не утежни косъма. Олиото има гъста, но немазна консистенция и покрива всеки инч от кожата с искрящ златист воал.

3. Leonor Greyl Huile Secret de Beaute Or - консистенцията на това олио е гъста, с наситено жълт цвят и в шишенцето прилича повече на лосион, но въпреки това е достатъчно леко при нанасяне. Нашият съвет е да го нанесете върху цялото тяло след хладен летен душ и да не слагате нищо повече над него.

4. Michael Kors Liquid Shimmer Dry Oil Spray - ако искате кожата ви буквално да блести и да е хидратирана до хлъзгавост, това е вашият продукт. Частиците в него са по-едри отколкото при останалите продукти от този вид за малко допълнителен блинг-блинг ефект. Все пак бъдете внимателни при нанасяне, защото можете лесно да прекалите и да заприличате на позлатена статуетка.

 5. Tom Ford Shimmering Body Oil - това е нашият безспорен фаворит. Мирише на морски бряг, но пречупен през призмата на екзотичните плодове, в този случай - на ананаса. Интересна подробност е, че блестящите частици не се утаяват на дъното на шишенцето, а са разпределени равномерно из консистенцията и се носят плавно между стените на опаковката, чакайки да озарят кожата ви.

Твоето мнение